\markboth{Theory}{Theory}
\chapter[Theory (here is the short title in the table of contents and in the header)]{Theory. Here is the long title in the body text for the Header would be too long or run over two lines. Breaks in headlines can generated with mbox}
\label{cha:Theory}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

\begin{table}[h] % "\ begin {table}" is an environment for floating objects, so that the table "\ begin {tabular}" can be numbered, titled, labeled and referenced
	\caption[Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum.]{Tables are also always inserted with the parameter [h]. There is an empty line before and after the table environment. Use the command ``\textbackslash newline'' to insert manual line breaks if the spacing between words in a cell becomes too large.}
	\centering
	\begin{tabular}{ | l | l | l | p{2.5cm} |}
			\hline
			Aliquyam & Dolor & Rebum & Sadipscing \\ \hline
			Invidunt & Labore & Sanctus & Stet clita kasd \newline gubergren. \\ \hline
			Magna & Gubergren & Clita & No sea takimata \newline sanctus. \\ \hline
			Eirmod & Voluptua & Aliquyam & Sed diam nonumy eirmod tempor. \\
			\hline
	\end{tabular}
	\label{tab:tab}
\end{table}

Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae. Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae. Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae. Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae.
\begin{subequations}
	\label{maxwell-gleichungen}
	\begin{align}
	\text{div }(\vec{D}) &= 4 \cdot \pi \cdot \rho
	\label{coulomb-gesetz}\\
	\text{rot }(\vec{H}) &= \frac{4 \cdot \pi}{c} \cdot \vec{j}
	\label{ampere-gesetz}\\
	\text{rot }(\vec{E}) &= - \frac{1}{c} \cdot \frac{\partial \vec{B}}{\partial t}
	\label{faraday-gesetz-1} \\
	\text{div }(\vec{B}) &= 0
	\label{faraday-gesetz-2}
	\end{align}
\end{subequations}
Arepelisti re denda doluptata quo demque conseribeate eum quiberor aut quatur maiorae riberis eserio eaturepro ommo bero eum que quisquidit volendis eni asi sint aut pe minis is re nonseque ius aut pa is expel ium nobis miliquati dolupit, qui nullanis re, sitiis si volor mo te eventia vendit qui dolupta quamusda vereped magnihi cturem dendignatus vite prernatatis soluptat aperum sequostorum et quistru pienitiis arum, optaquo qui comnis cuptam qui officitate pellent ariae occaborrovid mod esequi dolorum rerro quas vent harciistia quis voloris sinctiis ea nistrum facius simus utem sit, inctor sit dolorrum ditio. Ecerum et est quia doluptur? Qui dolorero des nosapis exerias dest, qui coratur itemporum repeliq uiassit, inum fugiasi simil est alicium ilis que nimusanis es suntiaestrum ium ium harcil iligent excearum fugia nonsequia dem.
% Binomial coefficient:
\begin{align*}
\binom{n}{k} = \frac{n!}{(n - k)! \cdot k!}
\end{align*}
Optaquo qui comnis cuptam qui officitate pellent ariae occaborrovid mod esequi dolorum rerro quas vent harciistia quis voloris sinctiis ea nistrum facius simus utem sit, inctor sit dolorrum ditio. Ecerum et est quia doluptur? Qui dolorero des nosapis exerias dest, qui coratur itemporum repeliq uiassit, inum fugiasi simil est alicium ilis que nimusanis es suntiaestrum ium ium harcil iligent excearum fugia nonsequia dem.
\begin{equation} 
\prod \limits_{i=1}^{n+1}i = 1\cdot 2\cdot\dots\cdot n\cdot (n+1) \
\end{equation}
Arepelisti re denda doluptata quo demque conseribeate eum quiberor aut quatur maiorae riberis eserio eaturepro ommo bero eum que quisquidit volendis eni asi sint aut pe minis is re nonseque ius aut pa is expel ium nobis miliquati dolupit, qui nullanis re, sitiis si volor mo te eventia vendit qui dolupta quamusda vereped magnihi cturem dendignatus vite prernatatis soluptat aperum sequostorum et quistru pienitiis arum, optaquo qui comnis cuptam qui officitate pellent ariae occaborrovid mod esequi dolorum rerro quas vent harciistia quis voloris sinctiis ea nistrum facius simus utem sit, inctor sit dolorrum ditio. Ecerum et est quia doluptur? Qui dolorero des nosapis exerias dest, qui coratur itemporum repeliq uiassit, inum fugiasi simil est alicium ilis que nimusanis es suntiaestrum ium ium harcil iligent excearum fugia nonsequia dem. Ovidus.