\markboth{Theorie}{Theorie}
\chapter[Theorie (hier steht der Kurztitel im Inhaltsverzeichnis und in der Kopfzeile)]{Theorie. Hier steht der lange Titel im Fließtext, der für die Kopfzeile zu lang wäre bzw. \mbox{über zwei Zeilen laufen würde.} Manuelle Umbrüche können \mbox{mit mbox erzeugt werden}}
\label{cha:Theorie}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

\begin{table}[h] % "\begin{table}" ist eine Umgebung für Gleitobjekte, damit die Tabelle "\begin{tabular}" nummeriert, übertitelt und mit einem Label versehen und darauf verwiesen werden kann
	\caption[Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum.]{Auch Tabellen ("table") werden immer mit dem Parameter [h] eingefügt. Vor und nach der Tabellen-Umgebung steht eine Leerzeile. Fügen sie mit "newline" manuelle Zeilenumbrüche ein, wenn die Abstände zwischen den Wörtern in einer Zelle zu groß werden.}
	\centering
	\begin{tabular}{ | l | l | l | p{2.5cm} |}
			\hline
			Aliquyam & Dolor & Rebum & Sadipscing \\ \hline
			Invidunt & Labore & Sanctus & Stet clita kasd \newline gubergren. \\ \hline
			Magna & Gubergren & Clita & No sea takimata \newline sanctus. \\ \hline
			Eirmod & Voluptua & Aliquyam & Sed diam nonumy eirmod tempor. \\
			\hline%
	\end{tabular}%
	\label{tab:tab}%
\end{table}%

Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae. Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae. Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae. Od quo tecto offic torit eteum acerum fuga. Ideni omnihic idundero doluptus iminvel luptati busdaepta sequi dolorec tatessinum quas et quia perae et qui blanditi quiberit alique provit, cus incipid ut quis enis vel id es asperum volor aut unt, quatum eturem aciassin et rest inulluptam et volecae.
\begin{subequations}
	\label{maxwell-gleichungen}
	\begin{align}
	\text{div }(\vec{D}) &= 4 \cdot \pi \cdot \rho
	\label{coulomb-gesetz}\\
	\text{rot }(\vec{H}) &= \frac{4 \cdot \pi}{c} \cdot \vec{j}
	\label{ampere-gesetz}\\
	\text{rot }(\vec{E}) &= - \frac{1}{c} \cdot \frac{\partial \vec{B}}{\partial t}
	\label{faraday-gesetz-1} \\
	\text{div }(\vec{B}) &= 0
	\label{faraday-gesetz-2}
	\end{align}
\end{subequations}
Arepelisti re denda doluptata quo demque conseribeate eum quiberor aut quatur maiorae riberis eserio eaturepro ommo bero eum que quisquidit volendis eni asi sint aut pe minis is re nonseque ius aut pa is expel ium nobis miliquati dolupit, qui nullanis re, sitiis si volor mo te eventia vendit qui dolupta quamusda vereped magnihi cturem dendignatus vite prernatatis soluptat aperum sequostorum et quistru pienitiis arum, optaquo qui comnis cuptam qui officitate pellent ariae occaborrovid mod esequi dolorum rerro quas vent harciistia quis voloris sinctiis ea nistrum facius simus utem sit, inctor sit dolorrum ditio. Ecerum et est quia doluptur? Qui dolorero des nosapis exerias dest, qui coratur itemporum repeliq uiassit, inum fugiasi simil est alicium ilis que nimusanis es suntiaestrum ium ium harcil iligent excearum fugia nonsequia dem.
% Binomialkoeffizient:
\begin{align*}
\binom{n}{k} = \frac{n!}{(n - k)! \cdot k!}
\end{align*}
Optaquo qui comnis cuptam qui officitate pellent ariae occaborrovid mod esequi dolorum rerro quas vent harciistia quis voloris sinctiis ea nistrum facius simus utem sit, inctor sit dolorrum ditio. Ecerum et est quia doluptur? Qui dolorero des nosapis exerias dest, qui coratur itemporum repeliq uiassit, inum fugiasi simil est alicium ilis que nimusanis es suntiaestrum ium ium harcil iligent excearum fugia nonsequia dem.
\begin{equation} 
\prod \limits_{i=1}^{n+1}i = 1\cdot 2\cdot\dots\cdot n\cdot (n+1) \
\end{equation}
Arepelisti re denda doluptata quo demque conseribeate eum quiberor aut quatur maiorae riberis eserio eaturepro ommo bero eum que quisquidit volendis eni asi sint aut pe minis is re nonseque ius aut pa is expel ium nobis miliquati dolupit, qui nullanis re, sitiis si volor mo te eventia vendit qui dolupta quamusda vereped magnihi cturem dendignatus vite prernatatis soluptat aperum sequostorum et quistru pienitiis arum, optaquo qui comnis cuptam qui officitate pellent ariae occaborrovid mod esequi dolorum rerro quas vent harciistia quis voloris sinctiis ea nistrum facius simus utem sit, inctor sit dolorrum ditio. Ecerum et est quia doluptur? Qui dolorero des nosapis exerias dest, qui coratur itemporum repeliq uiassit, inum fugiasi simil est alicium ilis que nimusanis es suntiaestrum ium ium harcil iligent excearum fugia nonsequia dem. Ovidus.